Umpisäiliöt

Matalat FANN umpisäiliöt kestävät aikaa ja kovaa käyttöä!

Hankala maasto ei muodostu ongelmaksi FANN Umpisäiliöillä. Jos tontti on pelkkää kalliota, ei sekään haittaa, säiliömme soveltuvat myös asennettaviksi maan pinnalle. Säiliömme ratkaisevat ongelmasi. Kaikki lähtee muodosta. Kapealle säiliölle, joka on vielä matalakin on helppo löytää sijoituspaikka vaativassakin maastossa. Niiden 1,2 m mitta leveyssuunnassa sopii kätevästi myös useimpiin peräkärryihin.

NÄIN SE TOIMII

Umpisäiliö toimii välivarastona jätevesillesi. Umpisäiliöstä käytetään myös välillä nimeä lokasäiliö, lokakaivo tai umpikaivo. Loka-auto tyhjentää umpisäiliön sen täyttyessä tilauksestasi. Mitä enemmän tilavuutta on sitä harvemmin loka-autoa tarvitsee tilata. Kun kaksinkertaistat tilavuuden puolittuvat tyhjennyskerrat. Monet valitsevat tilavuudeltaan suuremman ST 9612 juuri taloudellisista syistä.

 

Umpisäiliölle hyvä lisävaruste on täyttymishälytin, joka kertoo koska säiliö on täynnä ja on aika tilata tyhjennys. Hälyttimen asennuksessa hälytystaso määritetään siten, että jää aikaa tilata tyhjennys. Tasohälytin hankitaan umpisäiliön yhteyteen lähes aina, koska tällöin ei itse tarvitse käydä säiliöllä seuraamassa täyttymistilannetta vaan hälytyksen säiliön täyttymisestä saa paikkaan jossa tilanteen seuranta on helppoa.

 

Erittäin mataliin asennuksiin on ST 3006L umpisäiliö LVI-nro 3624132. Liitäntäkorkeus viemäriin on säiliön pohjasta mitattuna vain 0,92m. Tämäkin säiliö voidaan yhdistää tarvittaessa toiseen, jolloin kokonaistilavuus on vähintään 7000litraa.

 

Katso myös alipaine WC-järjestelmämme Roslagen, jos haluat todella harvat tyhjennykset wc-vesien umpisäiliöllesi. Huuhtelukertoja alipaine WC:llä toteutetussa järjestelmässä umpisäiliöön mahtuu jopa 4000-5000. Ympäristöystävällinen ja taloudellinen vaihtoehto, jolla voi ratkaista ongelmallisia kohteita.

 

Umpisäiliön kaveriksi harmaiden vesien käsittelyyn valikoimastamme löytyy paras vaihtoehto myös sinun kohteeseesi.

Valikoimamme kattaa harmaiden vesien imeytyskentät, suodatuskentät ja pienpuhdistamot. Alkuperäinen IN-DRÄN biomoduuli ja sen kehittyneemmät asteet IN-DRÄN Plus imeytys puolelle ja IN-DRÄN biosuodatin 5 suodatupuolelle sekä perinteiset maa-aineksilla rakennettavat käsittelyjärjestelmät luovat laajan paletin josta löytyy tuote kohteeseen kun kohteeseen.

Kaikille jotka eivät halua jäteveden puhdistuksesta harrastusta itselleen!

 

Jätä yhteydenottopyyntö, tästä!

Katso kaksoisviemäröinti esitteemme sähköisessä muodossa klikkaamalla tästä.