IN-DRÄN MAX – SUURET JÄRJESTELMÄT

IN-DRÄN Max oli konseptin suurille laitoksille ulkopuolelle kunnalliseen viemäriverkkoon, ja sopii moniin asiakasryhmille, kuten yhteisöt, yksityiset yritykset, kunnat harvinaisempia kasveja ja muita.

IN-DRÄN MAX – SUURET JÄRJESTELMÄT

IN-DRÄN MAX on ratkaisu suuriin järjestelmiin, esimerkiksi majoituspalvelut, konferenssikeskukset, tilausravintolat ja suuremmat kiinteistöt sekä useamman kiinteistön kohteet ovat mahdollisia IN-DRÄN MAX kohteita. Toisin sanoen kaikki kunnallisen viemäröinnin ulkopuoliset kiinteistöt, joissa syntyy suuria määriä jätevettä. Etuna IN-DRÄN MAXilla on se, että tekninen kokoonpano ei ole lukittu yhteen tiettyyn muotoon, vaan mahdollisuuksia erilaisiin kokonaisuuksiin on lukuisia. Tällöin saadaan kohteen kaikki erityispirteet huomioitua ja voidaan löytää kohteen mukaan räätälöity alhaisimpien investointi- ja käyttökulujen yhdistelmä. Passiivinen järjestelmä kestää hyvin ajan mittaan tapahtuvia kuormitusvaihteluja ja säilyty toimintakuntoisena, tämä tekee siitä ideaalisen ratkaisun myös vapaa-ajan kohteisiin, joissa on suuret kausivaihtelut kuormituksessa. Jokainen IN-DRÄN MAX järjestelmä on ainutlaatuinen.

Ota yhteyttä FANNiin niin voimme tulla tutustumaan kohteesi ja saat periaatepiirroksen sekä budjetti tarjouksen tuotteista.

  • Skaalattavuus
  • Joustavuus
  • Perustuu 25 vuoden kokemukseen
     

TILATA TÄSTÄ KÄYNTI KOHTEESSASI