uutiset ja tiedotteet FANN ja IN-DRÄN

Ajankohtaista

Syksy on monille rakentajille kiireistä aikaa. Jätevesijärjestelmiä asennetaan syksyisin aina jouluun asti. Sesonki on lähes vuoden kiireisin. Eli jos ajattelet että olet ainoa, joka rakentaa taloonsa imeytyskenttää tai asentaa umpisäiliötä marraskuussa tai jopa joulukuussa asia ei suinkaan ole niin. 

 

Pohjatyöt kevään rakennuksiin tehdään syksyllä, jolloin jätevesien käsittelyjärjestelmän asennustyöt sujuvat samalla kertaa. Joskus jätevesien puhdistus saattaa jäädä viimeiseksi asiaksi ja tällöin taas vanha sanonta "jouluksi kotiin" tulee kuvaan. Puhdistusjärjestelmä jätevesille laitetaan kuntoon, saadaan lopputarkastus pois alta ja päästään asumaan.

 

Toimiva viemäri on asumismukavuuden kannalta ensiarvoisen tärkeä, vaikka jätevesijärjestelmän valinta ei rakennusta suunniteltaessa olekaan se asia johon suurimmalla innolla halutaan paneutua. Kun ajatuksen kääntää toisin päin, eli mitä jos jätevesille valittu ratkaisu ei toimikaan ja viemäri ei vedäkään, niin asia kuulostaa paljon tärkeämmältä. Moni tekee jätevesi remontin pelkästäänkin vain parantaakseen asumismukavuutta, vaikkei muuta rakentaisikaan.

 

Me FANN Ympäristötekniika Oyllä tarjoamme asiakkaille vain järjestelmiä, jotka ovat toimintavarmoja, käyttökustannuksiltaan edullisia, pitkäikäisiä ja ylläpidoltaan yksinkertaisia. Jätevesituotteita löytyy kaikissa kategorioissa: on pienpuhdistamot, maasuodattamot, imeytyskenttä vaihtoehdot, umpisäiliöt ja esimerkiksi ekologinen ja taloudellinen alipaine wc järjestelmä Roslagen. Tuotteitamme yhdistää se, että ne on suunniteltu sinulle joka et halua jäteveden puhdistuksesta uutta harrastusta itsellesi.

 

Kokonaispaketit 10 vuoden toimintatakuulla - tietenkin!

 

Hyvää syksyä ja tsemppiä rakennusprojekteihin!

 

Toivottaa

FANN Ympäristötekniikka Oy:n väki