Maasuodatus

Alkuperäinen IN-DRÄN vaakavirtasuodattamo on turvallinen valinta ja ratkaisu ongelmallisiinkin kohteisiin.

IN-DRÄN on turvallinen valinta, sen takaa yli 30 vuoden käyttökokemus ja kymmenettuhannet tyytyväiset asiakkaat. Jätevesijärjestelmien tulee olla kestäviä, vaatia mahdollisimman vähän ylläpitoa, riippumatta siitä tuleeko se vakituiselle asunnolle vai vapaa-ajan asunnolle. Me uskomme vakaasti että kiinteistönomistaja ei halua jätevedenkäsittelystä harrastusta itselleen! Tätä ajattelutapaa IN-DRÄN edustaa.

IN-DRÄN on toisen sukupolven jätevedenpuhdistustekniikka, joka puhdistaa paremmin ja vaatii pienemmän pinta-alan. Järjestelmä on kustannustehokas ja käy lähes kaikkialle – myös silloin kun tila on hyvin rajallinen ja maasto vaikea - esimerkiksi kun veden pinta maaperässä on korkealla tai kun tontti on kivinen ja kallioinen.

NÄIN SE TOIMII

Jätevesi puhdistuu kolmessa vaiheessa.

 

1. Mekaaninen vaihe - erottelee kelluvat ja uppoavat jakeet. Saostussäiliö tyhjennetään säännöllisesti kerran tai kaksi vuodessa.

 

2. Biologinen vaihe – kentässä jätevedestä puhdistetaan orgaaninen aines, typpi ja osa fosforista.

 

3. Kemiallinen vaihe – silloin kun lähes kaikki fosfori määrätään poistettavaksi. Fosfori sidotaan tällöin kemiallisesti saostusaineella saostussäiliöön muun lietteen kanssa. Maasuodatuksen kanssa on toinenkin vaihtoehto fosforinpoiston tehostukseen: kalkkimassakaivo biologisen vaiheen jälkeen.

 

Jos haluat tarjouksen tai ehdotelman mikä sopisi juuri sinulle, klikkaa tästä!