Me autamme sinua

Autamme sinut läpi koko projektin!  Autamme löytämään ratkaisut ongelmiinne ja vastaukset askarruttaviin kysymyksiin jätevesijärjestelmäänne liittyen. Voit myös antaa huolksemme järjestelmän valinnan, kontaktoinnissa niin suunnittelijaan, asentajaan ja kuntaan. 
Onko aika tehdä valinta viihtyisän elinympäristön puolesta? Onko vanha jätevesijärjestelmänne vanhempi kuin 10 vuotta vanha, jos on, tarkista onko jo aika päivittää sen toiminta, kapasiteetti tai mitoitus.
AIKA HANKKIA JÄTEVESIJÄRJESTELMÄ

Onko nykyinen jätevesijärjestelmäsi yli kymmenen vuotta vanha – voi olla korkea aika tarkastaa sen toiminta, kapasiteetti ja mitoitus. Myös ympäristöaspekti tulee huomioida. Laki ja asetukset ohjaavat jätevesien käsittelyn vaatimuksia. Me toimimme huomioiden tämän kaiken puolestasi.

FANN ratkaisuilla parannat elämänlaatua ja teet oman osuutesi ympäristön kuormituksen pienentämisessä.
ELINIKÄINEN SIJOITUS

Talouteesi sopivaksi räätälöity FANN-järjestelmä on päätös, jonka teet hyvillä mielin ja johon voit olla tyytyväinen vielä vuosien jälkeenkin. Se on valinta, joka samanaikaisesti parantaa sekä elämänlaatuasi että lähiympäristösi tilaa.

Kiinteistönomistajana on sinulla vastuu omasta jätevedestäsi.
Sinun viemärisi - sinun vastuusi

Omistatko kiinteistön, jossa on oma jätevesijärjestelmä? Kiinteistönomistajana vastaat myös järjestelmän toiminnasta. Jos järjestelmä ei ole vaatimusten mukainen tulee se korjata. FANN vastaa jätevesiäsi koskeviin kysymyksiin. Anamme sinulle hvyiä vinkkejä, neuvoja ja ohjaamme eteenpäin. 

Anna meidän auttaa uuden jätevesijärjestelmäsi mitoituksessa.
Mitä kunta sanoo?

Kunta valvoo jätevesijärjestelmien rakentamista, joka on luvanvaraista toimintaa. Lupa haetaan rakennusluvan yhteydessä tai jos pelkkä jätevesijärjestelmä uusitaan niin riittää toimenpidelupa. Jos nykyinen jätevesijärjestelmäsi on yli kymmenen vuotta vanha, kannattaa sen toiminta tarkistaa ja tarvittaessa rakentaa uusi tai korjata vanha. Kinteistöösi sopivan jätevesiratkaisun valintaan vaikuttaa kiinteistön koon lisäksi kuormitus. Laskelmat joiden avulla oikea vaihtoehto valitaan, voit jättää meidän huoleksemme.

Halutessasi autamme löytämään urakoitsijan, jolta homma käy kätevästi ja asiat hoituu ilman turhaa vaivaa.
Me autamme sinua

Säästä voimiasi ja aikaasi anna FANNin auttaa. Tee valintasi ja anna meidän hoitaa loput. Hankimme sinulle suunnittelijan, joka luvittaa kohteesi ja urakoitsijan, joka tekee asennuksen alusta loppuun. Mitoitamme järjestelmän tarpeesi mukaan. Järjestelmä kaivetaan maahan, asennetaan ja tarkastetaan lopuksi että se on valmis käytettäväksi. Myös kaivuualueen maisemointi hoidetaan haluamallasi tavalla. Saat dokumentaation asennuksesta ja paperit kuntaan hoidetaan puolestasi.