Alipaine wc

Alipaine wc-järjestelmä Roslagen on FANNin vaihtoehto sinulle, joka haluat ekologisen ja taloudellisen vaihtoehdon vesivessalle opettelematta uusille tavoille käytön suhteen. 

 

Alipaine WC maksaa itsensä takaisin harventuneen tyhjennys tarpeen ansiosta. Paketissa mukana tulevaan säiliöön mahtuu parhaimmillaan jopa 5000 huuhtelukertaa. keskimääräinen huuhteluvesi määrä on vain 0,5 litraa. Harvemmat tyhjennykset säästävät lompakkosi lisäksi myös luontoa kun wc:n huuhteluvettä ei kuljeteta kuorma-auto kyydillä niin usein ja puhdasta vettä säästyy samanaikaisesti mielekkäämpiin käyttökohteisiin. 

 

Alipaine wc on myös ratkaisu ongelma kohteisiin joissa viettoviemäri ei käy. Nousua wc-istuimelta säiliölle saa olla 4m ja putkea jopa 50m.

NÄIN SE TOIMII

Toimintavarmuus ja helppohotoisuus on ollut lähtökohta toiminnan suunnittelussa.

 

1. Järjestelmässä on pieni ja iso huuhtelu. Nappia painamalla ensin imu ja sitten huuhtelu käynnistyvät.

 

2. Imuyksikkö on säiliöllä ja muodostaa alipaineen sinne. Tämä siksi että putki tyhjentyisi kokonaan, joka huuhtelulla eikä tukkeutumisvaaraa synny kuten kilpailevissa tekniikoissa. 

 

3. Kun huuhtelu on tapahtunut ja putki tyhjentynyt ohjelmoitu imuaika loppuu, ja paineen tasaannuttua wc-istuimen vesilukko täyttyy jälleen vedellä.

 

 

roslagen alipaine wc-järjestelmä ja säili ST3000R
Paketti WC-järjestelmä Roslagen 3000 litraisella säiliöllä
lvi-nro 3624130 (vanha nro 3624195) TARJOUS 5500€ sis. alv

toimitukseen sisältyy: istuin, ohjauskeskus, imuyksikkö, korotusputki ja matala vahvistettu säiliö 3000litraa

 

lisätietoja annamme mielellämme, niin tekniset tiedot kuin kuljetukset hinnat koskien tarjoustamme jne.

Kysy lisää, klikkaa tästä.