Alipaine wc

  Roslagen Alipaine wc-järjestelmä on FANNin vaihtoehto sinulle, joka haluat ekologisen ja taloudellisen vaihtoehdon vesivessalle opettelematta uusille tavoille käytön suhteen. 

 

Roslagen alipaine WC maksaa itsensä takaisin harventuneiden säiliön tyhjennysten ansiosta. Paketissa mukana tulevaan 3000litran säiliöön mahtuu parhaimmillaan jopa 5000 huuhtelukertaa. Keskimääräinen huuhteluvesimäärä on vain 0,5 litraa. Harvemmat tyhjennykset säästävät lompakkosi lisäksi myös luontoa, kun wc:n huuhteluvettä ei kuljeteta kuorma-autolla kunnalliselle puhdistamolle niin usein ja puhdasta vettä säästyy samanaikaisesti mielekkäämpiin käyttökohteisiin. 

 

Alipaine-wc on myös ratkaisu ongelmallisiin kohteisiin, joissa viettoviemärin rakentaminen ei onnistu. Nousua wc-istuimelta säiliölle saa olla 4m ja etäisyys umpisäiliölle jopa 50m. Rantatonteilla järjestelmä mahdollistaa umpisäiliön sijoittamisen sille järkevimpään paikkaan. Tällöin mahdolliset louhintatyöt vältetään eikä säiliötä jouduta asentamaan liian syvälle tai niin että se joutuisi alttiiksi ulkopuoliselle vedelle.

 

KÄYTTÖKUSTANNUS VERTAILU

LASKELMA: 5000 HUUHTELU- / KÄYTTÖKERTAA VUODESSA.*
Tarkoittaa esim. 3 henkilön perhe päivittäin 4-5 asiointia wc:ssä / henkilö.

*Käyttökustannukset laskelmassa (sähkö 13 snt/kWh, vesi 1,43 €/m3).

Polttavakäymälä: sähkö ja paperipussit
(kolmen tunnetuimman merkin keskiarvo).

Vesivessa ja umpisäiliö 5m3: vesi.

Roslagen: vesi ja sähkö.
Tyhjennyskustannus: Pirkanmaan jätehuollon jätetaksa.

NÄIN SE TOIMII

Toimintavarmuus ja helppohoitoisuus on ollut lähtökohta toiminnan suunnittelussa.

 

1. Huuhtelu nappia painamalla keskimäärin vettä kuluu vain 0,5l 

 

2. Imuyksikkö on sijoitettu säiliön erikoisvalmisteiseen korotusputkeen (toimii myös tyhjennysyhteenä loka-autolle) se alipaineistaa koko säiliöosan. Tämä mahdollistaa sen että viemäriputkisto tyhjentyy kokonaan jokaisella huuhtelulla, eikä jäätymis-tai tukkeutumisvaaraa ole kun jätevettä ei jää putkistoon. 

 

3. Kun huuhtelu on tapahtunut wc-istuimen vesilukko täyttyy jälleen vedellä.

 

 

roslagen alipaine wc-järjestelmä ja säiliö ST3000R
Roslagen Huvila, 3000 litraisella säiliöllä

LVI-nro 3624230 TARJOUS 5500€ sis. alv24%, kuljetukset manner-Suomeen 50€

toimitukseen sisältyy: istuin, ohjauskeskus, imuyksikkö, korotusputki ja matala vahvistettu säiliö 3000litraa

 

Saatavilla myös Roslagen mökki 900 litraa keräilysäiliöllä. Säiliöön mahtuu 1500 huuhtelua, jolloin sähkönkulutus vain 1,5€.

Sopii kohteisiin, joissa käyttöä on 30-90 vrk/vuosi ja käyttäjiä 1-5 hlö. Paketissa on mukana 900 l umpisäiliö, joka soveltuu asennettavaksi lähes minne vain. Säiliön voi myös jättää kokonaan maan päälle ja maisemoida. Tässä järjestelmässä on kapasiteettia 50% enemmän kuin viiden kuution umpisäiliössä ja perinteisessä vesivessassa.

TARJOUS 3990€ sis. alv24%, kuljetukset manner-Suomeen 50€

 

Tutustu Roslagen esitteeseen klikkaa tästä

 

Haluat tarjouksen ja kustannusarvion kohteeseen, klikkaa tästä.